Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 14 mars 2010 08:33

Önnereds HK - HK Eskil
Allsvenskan, klockan 18.00 i ÖHK-hallen

 

Så här säger AOH:s Hans Andersson om matchen


Efter allt USM-spel tar Önnereds herrar chansen att hänga på IFK Ystad i racet mot ett elitseriekval. Men det är en tuff resa för göteborgarna. De två sista matcherna går mot Eskil och Stavsten, som båda måste ta poäng för att undvika kval neråt.
Önnered har bara plockat poäng genom två uddamålsvinster på de åtta senaste matcherna, och kvalplatsen är i rejäl fara.
Eskil har gjort ganska många jämna insatser i det sista, och det finns väl därmed ganska bra chanser att även den här matchen inte avgörs förrän i slutet. 38-32 till Önnered i förra mötet.


Så här säger Stockholmshandbollen om matchen

 

Önnered har visat vikande form och en tämligen säker kvalplats har nu blivit en kamp mot IFK Ystad. Denna kamp kommer de att vinna. Det räcker med två poäng i dag för att gå förbi Ystad och då med en match kvar att spela. 


Eskil har mycket att bevisa efter förnedringen hemma mot Tumba senast. Laget är bättre på bortaplan och det är det lilla halmstrået de måste hitta i bussen på ner till Göteborg i eftermiddag.

Vi tror tyvärr inte att det hjälper Eskil denna eftermiddag, utan tror att Önnered känner kraven av vinst och att Eskil då får det mycket svårt.

Det finns stor risk för överkörning. Något vi i 08 inte hoppas på.


Tips 34-23



Av Redaktionen - 13 mars 2010 23:33

En mindre händelserik dag i handbollsstockholm. Det står mer eller mindre klart att Djurgårdshof faller ur Division 1 och att Lidingö får kvala sig kvar. Det klarar de med lätthet. Underifrån får vi snart hälsa Täby, eller förlåt, Hammarbys juniorer välkomna till till näst-näst högsta serien. En klubb med lite större muskler som på sikt kan bli en klubb att räkna med.  


Det stora under dagen är att juniorhandbollen i Stockholm fått bevis för att den kan mäta sig med övriga Sverige. Två lag i Semifinal, om än från olika föreningar. Ett på Herr och ett på damsidan. Det är bra. Det räcker en liten bit på vägen när smilbanden ska uppåt. 

Skurutjejerna, liksom Tumbagrabbarna utan förlust. De sistnämnda utan poängförlust.


Som sista punkt för dagen konstaterar vi att bloggen idag, så här en kvart i dygnsskiftet, landar på nästan identiska siffror som i går. 300 unika besökare. Fortsätter vi i samma takt? Svårt att säga. I morgon finns egentligen inget att blogga om förutom JSM men vi kan väl riva av några synpunkter på huruvida Stockholms Handbollsförbund besitter den kompetens som krävs för att öka handbollsintresset på regional nivå. Med andra ord, det dom ska göra.


Vad tycker ni vi ska ta upp? Var med och rösta under morgondagens valmöjligheter.


Dagens omröstning landade i det vi redan visste. Eriksdalshallen är den bästa handbollshallen i Stockholm och den är 72 år gammal. Säger det er något? Den är lika gammal som vissa styrelsemedlemmar i förbundet...det våra handbollsvänner, är fanimej helt jävla sjukt.


Evert Ekh

Av Redaktionen - 13 mars 2010 19:45

Fick kommentaren om varför den dröjer på Djurgårdens hemsida? Vi har ingen aning om det. Denna blogg är inte knuten till någon klubb men det var inte mycket som hände i Stockholmshandbollen på fredagen så det blev en betydelselös Div 1 Norra match som fick lite utrymme...Hur många tror påriktigt att detta är en förtäckt djurgårdsblogg, som vi förresten tycker borde fått varit kvar då uppmärksamheten och drahet i Stockholmshandbollen hade behövt de två vildarna Strömberg och Östermark. Vi får väl jaga dem så de får skriva en gästkrönika här(som då handlar om sommar, sol och blomsterängar) då Fru Wahlund tydligen beslutat att det inte är bra för klubben att synas......Hur tänker man? Speciellt som det nästa säsong skulle blivit ännu bättre drag i Allsvenskan.


Fantomen

Av Redaktionen - 13 mars 2010 18:07

Stockholm: 2 lag, Tumba(HJ), Skuru(DJ)

Göteborg: 3 lag, Sävehof(HJ), Sävehof(DJ), Önnered(DJ)...sävehof Hj blir klara inom några timmar.....

Skåne: 2 lag, H43(HJ), H43/Lundagård(DJ)

Övriga landet: Skövde kniper den tror vi(chans)


Resultat: Stockholm 2 föreningar, Göteborg: 2 föreningar, Skåne 2 föreningar, Övriga landet 1 förening.


Vår fråga: Vad tog alla juniorer i Skåne vägen? Finns dom inte i o/v, Kristianstad, lugi, Malmö eller.....Svar.....Nja....där köper man feta danskar istället för att satsa ungt...

SM
Av Redaktionen - 13 mars 2010 16:21

För några år sedan var jag i Kristanstad. Världens ände och den dödaste staden på jorden. Klockan var mitt på dagen och allt var stängt. Inte undra på att man väljer att titta på ett orangefärgat gäng som tror de ska vinna SM Guld nästa år enligt kommentaren i ett av våra inlägg.

Mitt tips är att de inte klarar kvalet mot lag som Hästö, Tumba och Önnered.

De är bedrövligt dåliga på bortaplan och de är helt enkelt inte ett tillräckligt bra lag för att klara sig kvar. Anledningen? Tryggheten i den lilla staden och den patriotiska handbollspubliken.

Av Redaktionen - 13 mars 2010 16:11

Enligt denna bloggens läsare så är han det i alla fall....vi håller med och säger till de flesta klubbarna som vill värva spelare. Välj Ken. Barbie kommer på köpet!  

Ken Tollbring. Storstockholms bästa handbollsspelare

Av Redaktionen - 13 mars 2010 15:57

Ja visst kan vi det.....Både Skuru DJ och Tumba HJ är mer eller mindre klara för semifinal. Där kan allt hända och visst fan vore det gott att få se Westcoast och Southnuts gå bet på dessa guld. Vad tycker ni? I övrigt så känns det bara så förbannat gott att solen skiner i världens vackraste stad....eller va fan...nu börjarde det snöa...helvete, passar bra...insnöade stockholmshandbollare med sinne för vass kritiskt granskande...


Just det....Alltomhandboll.se experter är inte pålästa. Men det är väl inte så enkelt när de bevakar allt söder om Jänköping och inte förstår att Sverige består av andra delar. Hoppas de får äta upp det ordenligt. Viva la Stockholm


EE

Av Redaktionen - 13 mars 2010 14:06

Behöver man säga mer när man vill följa Stockholmslagen i JSM finalen? En taskigt producerad pdf. fil är det man hittar. Inga matchreferat - ingenting. Inga målskyttar. Rent av det sämsta jag varit med om faktiskt. Kan inte Svenska Handbollsförbundet utse föreningar som fattar hur man gör arrangemang av klass? Eller just det, det kan de ju inte själva så hur skulle de kunna?

Stor risbuske till glasmästarklubben i Lund som inte förmår att göra något vettigt!



Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards