Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 13 mars 2010 08:06

1. Stockholmshandbollen ska bli den största handbollsbloggen

2. Stockholmshandbollen ska vara ärlig och berätta sanningar

3. Stockholmshandbollen ska vara fokuserad på 08 områdets handbollshändelser även om detta sker utanför det geografiska området.

4. Stockholmshandbollen ska vara kristiskt granskande

5. Stockholmshandbollen ska verka för ett modernare handbollsstockholm

6. Stockholmshandbollen ska vara anonym och den dagen det mot förmodan skulle framkomma vilka som står bakom den - upphör den omedelbart.


Stockholmshandbollen består av ett antal icke namnbeskrivna personer (skribenter) som alla delar varandras uppfattning ; Stockholmshandbollen hänger inte med om inte alla är med och påverkar politiker och förbundets dönickar!

 

Dessutom finns vår alias på Facebook under psedonymen Evert Ekh och du.....tro inte att någon går säker i de svettiga klisterindränkta handbollshallarna

 


Av Redaktionen - 13 mars 2010 07:44

Det är fanimej inte illa pissat det....

Av Redaktionen - 13 mars 2010 07:23

Följer med spänning dag 2 I Göteborg och Lund där 8 damjuniorlag och 8 herrjuniorlag huserar. Gårdagens resultat gav lite mersmak åt Stockholm, där såväl Skuru IK damjuniorer som nederlagstippade IFK Tumbas herrjuniorer tog varsin lätt seger mot Irsta respektive Skövde. Alltomhandboll.se hade räknat bort båda lagen i sin ranking och snackade bara om sina förbannat tråkiga lag från söder och väster. Dock får vi väl räkna skånela som Stockholm och dom är topprankade på HJ sidan. Sen att dom inte har bevisat något i år är en annan sak. Vi hoppas väl på så mycket 08:or som möjligt när semifinalerna ska avgöras.


Eftersom Samhall, förlåt Svenska Handbollsförbundet dödat alla sina länkar genom att byta hemsida(dessvärre till en lika ful och intetsägande) så lägger vi ut den

rätta sökvägen för hela Junior SM.....tänk om någon som kunde webb hade jobbat på vårt förbund. Vad bra det hade varit.


Herrar Juniorer Grupp A

Herrar Juniorer Grupp B

Damer Juniorer Grupp A

Damer Juniorer Grupp B


Till sist så följer ni med oss i denna blogg för det kommer att risas och rosas. Allt från kommentarer kring hur våra förbundskaptener betraktas som stofiler, till hur vår handbollspublik i Stockholm är så snåla att de skiter de skriker....eller tvärtom alltså...fast de skriker innan de skitit av rädsla.






Av Redaktionen - 13 mars 2010 07:12

En match är alltid en match. I Division 1 Norra Rimbo visade att de är att räkna med i ett kval och formligen körde över Djurgården. Enligt många var det klass skillnad. Helt klart. Några av kommentarerna på gästboken efter matchen


"I Djurgården finns bara en riktig kämpe Viktor Wrede tyvärr håller han knappt Div 1 klass men, vägrar gå till dem och varifrån han kom, Polisen IF HF där han skulle kunna göra en hel del nytta , Om inte Djurgården ser över sin trupp ordentligt och ställer höga krav och avkall på festandet åker man käpprakt ned till Wrede & Polisens IF snart igen - alldeles för hög svansföring och låg moral i den klubben"

 

"Tror nog djurgården ville vinna, mycket prestige för dem. snarare så att dem inte kunde låsa upp rimbos grymma försvar, därav kroppspråket. deras normalt bra målvakter fick heller inte träff på rimbos målskyttar"

 

"ni vann prestigematchen och satte stopp för Djurgårdens segertåg. Bara det är ju värt att vara glad för. Bra att få en bra match före kvalet....
Kör hårt Rimbo....
Men Djurgården imponerar tyvärr inte på mig i deras uppträdande och spel alls...Trodde det var ett mer komplett lag än de visade i Norrtälje..."

 

"Att Dif la ner sin blogg, vad var det Sonny lovade??? Helt klart är Rimbo bättre än Dif, jag menar Silwing borde vunnit, att dom tog Rimbo utan Ken, dom har inget att hämta med dagens lag i allsvenskan..................
Grattis Rimbo, jag tror ni går upp, och ni har där att göra"

 

motivationsbrist i den här matchen. Kom igen, killarna har kört över allt o alla (inkl. Rimbo). Vad mer har dom att bevisa? Klart att man inte spelar som om det gällde kval typ i den här matchen. Även om man säger det så sitter det i bakhuvudet. Dom kommer säkert torska mot tyrold med. Sånt här har man sett i alla sporter och i högsta serier.

Av Redaktionen - 12 mars 2010 22:29

Man undrar varför man mitt i säsongen byter en hemsida så att alla länkade hemsidor i hela sverige slutar att fungera....vem har informerat om detta? Fantomen förmodligen för ingen har sett honom!

Sopor! (Var också en film av Tage Danielsson)

Av Redaktionen - 12 mars 2010 16:20

Det är förnedrande att Stockholm har ett enda lag med i allsvenskan. Det är lika förnedrande att det endast verkar bli Djurgården som tar sig upp från division 1. Rimbo går till kval och där bör de Allsvenska kvallagen sätta stopp, eller?


I nuvarande stund handlar det om Stavsten, Trelleborg och Eskil. Eller va fan...vi hoppas att Rimbo tar chansen och då får något skånemotstånd då vi vill ha Eskil kvar, det handlar om regionsfördelning. Tyvärr verkar H65 Höör gå upp. Fan också, ett skånelag igen. Ersätter Anderstorp. Längre och längre bort från huvudstaden. Synd bara att IVH inte fattade att man var tvungna att värva minst 1 bra spelare för att hänga kvar. Synd på en välskött förening. Som sagt. Bort med skåningarna - ner med dem till Danske division 2. Där kan de äta kakor och dricka öl och ha fetare löner i dessa, de stora kristidernas stund.


I kvaltider kan allt hända och Rimbo kan skrälla och vinna med 10 bollar hemma för att sedan förlora med 11 borta. Vem vet. Vi håller tummarna och dessutom för att de också klarar att toffla dig Djurgården i helgen. Bra med genrep. Tips är att lägga en slant på Rimbo. Djurgården är mätta. De har de all rätt att vara för de har gjort det förbannat bra. Kaxiga och med fet attityd klarade de att leverera.


EE

Av Redaktionen - 12 mars 2010 15:23

Det kan gå hett till nu när vi tar upp kampen mot Axnér och Avbytarbänken.

Vi kommer inte att ge upp och vi kommer att bygga våra kommentarer på kompetens om handboll. Sen att vi är Stockholmsbaserade är en sak. Det kan vi inte rå för då vi valt att bo i den största och finaste och mest handbollskunniga staden i Sverige.


Besök oss även på Facebook, under Evert Ekh. Där finner Du en massa andra kompisar som gillar att tycka...


Just det..har glömt att kommentar att Annika Wiel Fredén är tillbaka i landslaget. Hur kommer det sig att hon får det för "toffel" Per? Jo, för att hon är nummer 1 på den platsen såklart. Och att Johanna Ahlm som är en "bitter......"inte kan vara med. Hon var tydligen den som blev riktigt syrak för det AWF skrev i sin vackra bilderbok på nätet. Dessutom så kan hon spela försvar, vilket VIlken Sten? inte kan: Fatta! Handboll handlar om att springa och ta i. Inte fjanta omkring med silkesvantar i snygga adidasoveraller och äta extra buffé till middagen.


Sant som sagt


Evert den onde

Av Redaktionen - 12 mars 2010 14:51

Kim Andersson lägger av - efter VM

Handbollsstjärnan Kim Andersson, 27, slutar i landslaget efter nästa års VM.

- Det är dags att avsluta ett kapitel, säger han.

Kim Andersson är en av stjärnorna i det svenska handbollslandslaget men nu planerar Kielspelaren att lägga skorna på hyllan för gott - i landslaget. Men det sker först efter nästa års VM som spelas på hemmaplan.

- Då har jag varit med i landslaget i nästan tio år. Det är dags att avsluta ett kapitel då, säger Andersson enligt TT.

Beslutet tas redan vid 27 års ålder. Anledningen stavas fysisk påfrestning.

- Min kropp är tyvärr inte 20 längre. Jag har aldrig tidigare känt att kroppen varit problemet.

"Spelschemat är helt galet"

Andersson, som är lagkapten i landslaget, medger att det är ett ovanligt beslut vid hans ålder, men menar samtidigt att det tuffa spelschemat i Kiel ställer till det.

- Det är väl sjukt att man nu känner så när man bara är 27 år, men så är det. Ledoljan smörjer inte längre på morgnarna. Och spelschemat vi har är helt galet, förklarar Andersson.


Vad svarar vi ? Stackars lilla skånepåg som är slut som 27 åring. Butterkakan ersätts på H9 av Ölkungen....whos next?

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards