Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 12 mars 2010 14:43

Det är sedan några dagar tillbaka inte tillåtet att vara Djurgårdare och dessutom blogga. Det har tydligen gjort bloggkungarna Sonny och Petter arbetslösa. Man kan undra varför då debatten om Stockholmshandbollen kräver personer som vågar starta debatt och diskussion. Att vara lite spydig och speciell är det som säljer. Se bara till fyllehundarna från Ystad som slog sönder hotellet i Tyskland. Det gav en del media bara det.

Nä! Fram för mer tatuerade jävlar och irriterande bloggare som får styrelser och den svenska mediakåren att gå i taket. Dessutom. Sluta vara så förbaskat fega Handbollsmänniskor. Var lite tuffare!

08
Av Redaktionen - 12 mars 2010 14:21

Det är nu klart! Stockholmsklubbarnas A lag som ska slås ihop från och med nästa säsong och därmed skapa fler träningstillfällen och satsa hårdare.  

Listan på de som bör bli klara innan säsongen är äver är:


Silwing/troja och Djurgårdshof blir Silwing/Hofet Elit

Lidingö och Djurgårdens IF blir Djurgården/Lidingö Elit

Rimbo och Skånela slås ihop och blir Roslagens HK

Spårvägen och Årsta blir Spårsta Elit

Tyresö IF och Tyrold HK blir Tyresölandets Elithandboll.


Kom igen nu! Ni måste om ni vill något! Fegisar


08
Av Redaktionen - 12 mars 2010 14:15

Nog fan gör det det alltid.....och det är vi glada för. Det finns ett drag i föreningen som trots sin makabert dåliga sejour i damelit detta år, forfarande har näsan över vattenytan. Ny hall är på gång och "Rimbogalningar" med Tollbringssläkten i spetsen, har fanimej ett självklart berättigande i högre serier.


Säga vad man vill om Rimbo, men patriotismen är det inget fel på heller.


KL

Av Redaktionen - 12 mars 2010 13:43

Per "västkusten" Johansson tillsammans med Bagar Mange har bestämt sig. Erbjuder en EM kvalplats till den skadade Carolina Hellström som vänster 6:a. Det är stockholmsbidraget till det svenska landslaget. Som vanligt vågar man inte göra några stora förändringar. De laborerar med sina mittsexor och tar bort Sara Holmgren som går sämst för tillfället. Vågar dessutom inte peta Wikensten utan har kvar 3 högersexor nu när den bästa av dem, Wiel Fredén är tillbaka.


Hur tänkte Ni där? Anna Maria Johansson är återigen uttagen trots att hon saknar någon som helst kvalitet internationellt. Ska hon återigen bli petad när truppen ska ner till 14 spelare? Rent bedrövligt. Här saknar vi Fatima Malic som snart MÅSTE få chansen. Här är Stockholmshandbollens trupp, Caroline Hellström är borttagen. Med fet stil  finns alternativen.....


Gabriella Kain, GOG/Odense
Cecilia Grubbström, IK Sävehof
Lisa Karlsson, Skövde HF
Tina Flognman, GOG/Odense
Matilda Boson, Aalborg DH

Anna Carin Petersson, Skuru IK
Annika Wiel Fredén, Horsens HK
Lisa Wirén, HC Leipzig
Linnea Torstenson, Aalborg DH
Johanna Wiberg, FCK Köpenhamn
Anna Olsson, Team Eslöv IK
Isabelle Gulldén, IK Sävehof
Therese Wallter, Aalborg DH
Angelica Wallén, Skövde HF
Sabina Jacobsen, Lugi HF
Jenny Alm, HK Kroppskultur Dam
Fatima Malic, GOG/Odense



Av Redaktionen - 12 mars 2010 13:24

Det är så man går av på mitten. Inte av glädje utan av ren och skär illska. Hur i helvete kan man göra förbundets hemsida till en sida som är helt oanonym och intetsägande i samma mening?

Är det att ligga i framkant? Var är interaktivteten och var är känslan om vart Svensk handboll ska någonstans? Var är farten och fläkten?


Bedrövligt! Illa! Förnedrande att förbundets hemsida är sämre utseendemässigt än vad Kanotförbundets eller orienteringsförbundets är. Ägna Er åt att sköta landslagen och svensk handboll och tro Er inte kunna webb och framtida interaktivtet.


EG

Av Redaktionen - 12 mars 2010 13:05

Vill man vara lite elak så säger man att Skånehandbollen är skit. Vill man vara snäll säger man att den är hygglig i bredd men katastrof vad gäller topp. Dessutom belägrar O/V, H43 och Kristianstad, Malmö och nu snart också Lugi, de nedre regionerna i tabellerna. Nederlag? Jo, ja tackar ja.


I Stockholm bör det satsas lite mer långsiktigt för vi vill inte ha upp lag som inte klarar av att hålla sig kvar. Det går men då krävs det att andra skitidrotter som innebandy, fotboll och ishockey lägger ner sin verksamhet. Det är det vi brottas mot. Vad gör man i Kristianstad om man är intresserad av idrott? Jo man tvingas till att titta på ett mediokert orangefärgat gäng som springer omkring med feta löner och dansk dialekt i en stad mindre än Hökarängen! Ner med skåningarnas tycke om att de är handboll. SM guld 1992, det är senaste skalpen. Annars bara fylleskandaler och nybyggda hallar.



Av Redaktionen - 12 mars 2010 12:17

Nu må det vara så att det är två omgångar kvar av Elitserien men det är enligt oss helt klart vilka som tar platserna 1-8. Har vi fel om en vecka backar vi men Lugi klarar det inte. Det ser Kalle Anka ut på plan och Zanotti verkar vara kvar i sin bröllopsnatt, full av självsäkerhet. Då visste han att han skulle få komma till, nu vet han det inte men tror förbannat hårt på att någonting ska hända. Vad, frågar vi oss? Skövde kammar hem en 7:e platsen, RIK den 8:e. Det kommer att handla om målskillnad. Detta innebär en tabell som faktiskt gör att Hammarby , som sexa, hamnar tillsammans med Sävehof, Ystad och RIK i grupp 1, och får med sig 1 poäng till en ny tabell. I andra slutspelsgruppen handlar det om Alingsås, Guif, Drott och Skövde. En mycket öppen grupp och tuffare skulle vi vilja påstå.


Vad tror Ni? Vilka lag får vika på foten och ta semester om en dryg vecka och vilka får kvala? Varför tror man alltid att Hammarby går till minst semifinal? I allafall gör vi Stockholmare det?


Av Redaktionen - 12 mars 2010 11:57

  

 

 

Enade röster - Ge oss en chans.....

 

Man behöver inte vara Einstein för att dra slutsatsen ur konstaterandet, Inga hallar, inga breda framgångar. Skjut en poltiker genom att maila till Idrottsborgarrådet Madeleine Sjöstedts borgarrådssekreterare, Erik Jennische.. Tala om vad Du tycker!

 

 

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards