Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 15 mars 2010 15:34

"varför hatar ni oss i Skåne?, sköt er själv"


Vad svarar vi på sånt?

Vi hatar Er inte, vi tycker bara att Ni inte ska tro att Ni är den bästa handbollsregionen när Ni inte har levererat Guld sedan 1992. Det är den enda anledning samt att det inte är bra för handbollen att det finns sex skånelag i högsta serien som alla verkar tro att det ska vinna SM Guld när 75% av dem inte har skuggan av en chans......


Okey,,,vi ska vara snällare och mildare mot Er. Vi har ju själva bara ett lag och efter denna säsong så blir det väl elitlicenskontroll a la STENHÅRT så då är vi väl nere på 0.....om nu inte förortsungarna från Botkyrka får för sig att spela brallan av H43 och Kristianstad.....men det går väl inte...

Av Redaktionen - 15 mars 2010 14:39

"HEH har tidigare utlovat en förklaring till varför inga matchen webbsänds för tillfället. Idag, måndag, skulle mer info i ärendet komma. Det är nog många som väntar..."

 

Stockholmshandbollen svarar enligt vad vi tror ligger bakom.....Pengar och utlovat stöd samt en katastrofalt dålig upphandling av företag som skulle sköta detta. Heh valde ett Alingsåsbaserat företag vid namn Webb TV i Sverige AB. På det sättet det gick till kan man undra. Bolaget etablerades i september 2009 och har bland annat Magnus "Nollan" Grahn i styrelsen. Man kan alltså säga att man valde ett bolag som inte fanns då man gjorde upp en deal.

Magnus son Sebbe finns också där i styrelsen...verkar vara ett stabilt företag som sagt...Dessutom finns "experten" Per "landslagschefen" Johansson också i styrelsen.....intressant tycker vi...





Av Redaktionen - 15 mars 2010 11:32

Nu är det bara att börja byta ut bilderna på hemsidan eftersom de som ligger där är bedrövligt gamla och omoderna...dessutom...ta en titt på Coop och Teamsporta loggan.....Vad hände med .gif filen? Hur är det möjligt?

Ryck upp er!Dessutom, har det inte varit några nyheter på 10 dagar...

Tips! Lägg upp en ny sida på Facebook....det lever !


  

Av Redaktionen - 15 mars 2010 11:27

TÄBY HBK KLARA FÖR DIVISION 1!

2010-03-15 10:10

Sent på söndagskvällen ca 20.32 i underbara Högdalshallen avgjorde Täby matchen mot Ricoh och säkrade avancemang till division 1 med en omgång kvar att spela. Förutsättningarna före matchen var att seger så skulle vi i teorin säkra avancemanget, oavgjort så även i praktiken då vi har en överlägsen målskillnad, förlust och vi hade tvingats vinna sista matchen mot Sollentuna. Nu slapp vi i alla fall en veckas väntan då grabbarna gör en av säsongens finaste insatser med betoning på kamp, moral och vinnarattityd.

Täby för matchen i 60 min men Ricoh som är ett bra lag krigar och sliter hela matchen, Täby dock steget före målmässigt i stort sett hela tiden. Inför ögonen på en månghövdad Täby och Hammarby publik infriar grabbarna förväntningarna och tar hem segern och säkrar avancemanget. Att gå till division 1 med Täby, Hammarbys utvecklingslag har varit säsongens viktigaste målsättning och att nu greja detta samma dag som JSM spelades på en helt annan plats och där vi planerat att vi skulle vara med känns helt perfekt! Det här var ett viktigt steg för den satsning som Täby och Hammarby gör och skapar nu en bra plattform för vårt fortsatta arbete med spelarutbildningen. Efter traditionell dusch av tränarna och allmänt tjo och tjim vandrade alla hem till sitt nöjda och stolta. Ikväll avgörs en viktigt kamp då det blir minihandbollsturnering och där vi bla mönstrar ett meriterat ledarlag! Härligt grabbar!
Skribent Jennie Hosokawa

Av Redaktionen - 15 mars 2010 11:08

Var är vi på väg? Ska vi snart vara mest representerade i landslagen också? Herregud! Stackars Götet och Skåne....Stockholm verkar ha fler spelare att tillgå...nu gäller det att förbundskaptenerna ser detta också....

Sammanställning utmärkelser:

Stockholm, 08 området: 8 st 

Göteborg 031: 3 st

Skåne 04XX: 3 st

Skövde, Alingsås, Karlshamn:

 

Och direkt gnäller Partilles giganter:

 

"Men vaf-n! Skandal! Inte en enda Sävehofare herrjuniorernas allstar-team! Schefvert och Johannesson?
Hofare"
"Håller med föregående.. Mycket konstigt att inte en enda sävehofare kom med i all-star, märkligt!!
Madde"

 

Damjuniorer All Star Team:
MV: Johanna Bundsen, IK Sävehof
V6: Maria Lind, Önnereds HK
M6: Stefanie Lundblad, H43/Lundagård
H6: Nathalie Hagman, IK Skuru
9M: Matilda Hampl, Gustavsbergs IF HK
9M: Karin Walter, IK Skuru
9M: Jennie Johansson, Karlshamns HK
MVP: Johanna Bundsen, IK Sävehof
Skyttedrottning: Nathalie Hagman, Skuru IK 30 mål.

 

Herrjuniorer All Star Team:
MV: Philip Ståhl, H43
V6: Oscar Jensen, H43
M6: Max Darj, Alingsås HK
H6: Tobias Rosengren, IFK Tumba HK
9M: Daniel Komayesh, IFK Skövde
9M: Helge Freiman, IFK Tumba HK
9M: Viktor Östlund, Skånela IF
MVP: Helge Frieman, IFK Tumba HK
Skyttekung: Erik Schefert,  IK Sävehof


Den sista kommentaren måste väl ändå gälla som sanning....


Till >> "hofaren"
man tar ut ett allstar team för prestation under helgen, och jag kan säga dig att alla 9metare gjorde en bättre insats än erik.. Sen tycker jag att Philip var den mest dominanta målvakten under hela helgen, Peter gjorde också en grym insats men inte på samma nivå som Philip.
supporter från helgen
Av Redaktionen - 15 mars 2010 10:41

Satt och funderade på varför i helvete Heh bor i vårgårda för? Vad är det som gör att just platsen är handbollens näste i Sverige? Här bör det förändras och det snabbt. Flytta till Göteborg eller varför inte, till det stället i Sverige, där pengarna finns, Stockholm. Bara ett förslag. Låt det bli lite ball att vara Elithandboll. Vårgårda är inte rätt ställe!


SO

Av Redaktionen - 15 mars 2010 09:48

Skövdes tränare Gunnar Blombäck ifrågasatte Svenska Handbollförbundet och sportens framtid på en presskonferens i Sundbyberg inför elitseriestarten. Skövdes silvertränare från i fjol krävde handlingskraft och en mer öppen dialog med föreningarna.


Magnus Wieslander sa att ”Ungdomarna har blivit bekväma, bortskämda. De kämpar sig inte genom svårigheterna, utan ger upp och väljer att göra något annat. I stället för att kämpa sig genom en tung situation väljer de unga för ofta att göra något annat. I stället för att kämpa med ett hårt arbete byter de helt enkelt jobb. I dag tycker många att det är viktigare hur mycket de får i lönekuvertet än vad de gör för att få det. Jag håller med Gunnar Blombäck som säger att ”Det är fel när lovande svenska talanger väljer att bli proffs i Danmark för att få lite bättre betalt".

-Det är viktigt att vi får igång en debatt kring det här. Talangerna måste lägga ner ett större ansvar och se till att Sverige tar sig tillbaka till toppen. Det gäller att börja agera, och det nu.

Vilket ansvar har Svenska handbollsförbundet tagit i denna fråga och på vilket sätt har de sett till att debatten levt? Vi undrar vi med? 



Vårt framgångsrecept på ovanstående är:


  1. Tillsätt gratis utbildning för fler ledare – lägg pengarna i rätt fack
  2. Ta in specialisthjälp för träning/ spelaruveckling i större utsträckning
  3. Prata om vad Elit egentligen är – få bort rötäggen som ”glassar”
  4. Börja i låg ålder att prata om framtidens handbollspelare
  5. Tillsätt bästa ledaren i handbollsskolorna (Det som sägs tidigt blir lag, det som sägs för sent, skits det fullständigt i)

Ta ett exempel när man som 8 åring får berättat för sig att


1. I handboll ska man inte släppa in någon innanför 9 meterslinjen

2. I handboll måste man kunna hoppa högt

3. I handboll tränar man på att skjuta varje dag, minst 100 skott mot en vägg

4. I handboll får man inte vara feg

5. I handboll går det inte att fuska

Av Redaktionen - 15 mars 2010 08:52

Igår natt avgjorde en NHL spelare vid namn Patrik Hörnqvist en NHL match. Hans 3-2 mål innebar seger för Nashville....i den typ 80:e omgången av 90:e eller nåt.

Vad kallar media honom för då? Jo, tamejfan, han blir hjälte..

Vi måste lära journalisterna vad ord betyder. De slänger sig med termer som Tiger Woods gjorde med klubban, det blir inte bra i slutändan.


Ordet hjälte


 Vi måste se till att Svensk media inte håsar upp Svenska idrottsmän och kvinnor till hjältar/hjältinnor så fort de gör ett mål eller som i dagens AB

Tobias Grahn och Bojan Djordjic kallas för stjärnor...Är det inte lite väl magstarkt att kallas stjärna i svenska Allsvenskan? Messi är en stjärna och en hjälte. På den nivån ska det vara - inget annat.


Svenska handbollshjältar är VM 1990 laget. Inga andra. De gjorde det som ingen hade kunnat tippa, gissa, tro, chansa på, eller drömma om. De vann VM 1990.

DÅ är man hjälte. Inte annars.


Publikligan i fotboll efter första omgången, vad säger vi om den? För övrigt startar FOTBOLLSLIGAN när alla andra idrotter går mot slutspel. Kan de inte vänta någon månad? Vänta på sin årstid? Lagrell är en idiot som ska ha och ha och ha.


Snart är fotbollen nere på handbollssiffror vad gäller publik. Titta bara på påublikpajaslag som Mjällby, Åtvidaberg och Brommapojkarna. 

För varför ska man stå och frysa arselet av sig på vintern och regna bort på sommaren stående på en träläktare när man kan sitta i nybyggda hallar runt om i landet och titta på handboll. OBS. Detta gäller inte i Stockholm där AIK spelar. De har högst publiksnitt och bara en 70 år gammal handbollshall.



Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards