Evert Ekh

Senaste inläggen

Av Redaktionen - 23 augusti 2010 23:40

och lägger därför ner skrivandet denna vecka. För att sammanfatta Gallionen Cup och Kuriren Cup och alla andra träningsmatcher, säger vi. Skitsamma. På försäsongen sker det massor av saker som inte sker i serierna.

Kristianstad stod emot Glandorf bra, Ystad vann, Sävehof krossade Fyllingen och Jimmy Jansson gjorde 8 mål. När hände det senast.


Kul dock att Djurgården och Tumba va topp. Frågan är vad dessa matcher betyder? Manfall på de flesta håll.

En sak är dock säker. IVH västerås kommer att ge Skånela en match om seriesegern i div 1. Det kommer Boquist att se till.


Ni får nog finna er i att det bara blir två bloggar varje vecka detta år. Tiden räcker inte till men vi ses på annat håll lite oftare och där man (minst) anar det.


Ekh


P.S Ni som klagar, fortsätt göra det men gör något annat också, tex något för Svensk handboll. Då är vi nöjda.


ANNONS
Av Redaktionen - 21 augusti 2010 10:57

Träningsturneringar är en sak, vi vet. Djurgården gjorde entré i Uddevalla och piskade upp Hästö med 8 kassar. Bra gjort och en fingervisning på att Djurgården blir att räkna med. Solklart. Tumba vann mot Lindesberg med 1 boll och det med få spelare. Både Koplimaa och Freiman saknas så det är starkt. Förmodligen saknades Warfne i Lindesberg men han är värd 2 så då är det ett bra resultat från Botkyrkalaget.


På Söndag rapporterar vi resultat och analys över helgens träningsmatcher. Väl mött framåt kvällen


Ekh

ANNONS
Av Redaktionen - 19 augusti 2010 10:45

Vad säger eller tänker Torstensson i detta läge?

 

  

Av Redaktionen - 18 augusti 2010 23:45

" Viktor Östlund (Skånela) trampade snett i går, och har en elakartad stukning. Och Albin Lagergren (Varberg) skadade knät. Så vi fick pröva lite annat spel i dag", citat Klingwall.

  

Har professorn bara haft en uppställning att mönstra? Jaja, nya tag nästa år när killarna vuxit till sig lite och laget börjar jobba långsiktigt med fler samlingar och uppställningar.


Danmark gjorde vad de är kapabla till och är utmanare om Guldet i U18. Sverige slåss om 5-8:e plats. Vi tippar 7:a.


"Sebastian Nygren, mittsexa från Ystads IF, och niometersspelarna Jim Gottfridsson (IFK Ystad), Anton Blickhammar (Sävehof) och Daniel Komayesh (Skövde) får plus i kanten av Klingvall"


Morstens(Dif) gjorde 4 från linjen men Sebastians två räckte till att få gott omdöme av förbundskaptenen. Han förtjänar det säkert men det rimmar inte 100.


Red

Av Redaktionen - 18 augusti 2010 00:08

Torsk för U18 killarna i Montenegro. Klingwall säger "vi klarar inte av när de punktar spelfördelare Gottfridsson". Ekh frågar sig, har Helge sagt något dumt till Tobbe eller anser Tobbe att den spelare som har mest speltid och låg i toppen av Allsvenskans skytteliga inte klara av uppgiften? Rätt besynnerligt val tycker vi.


Tobbe satsar på kantspelare och hoppas på att de ska bli matchvinnare. När funkade det genom en hel turnering senast? Gottfridsson få obegränsat med speltid och Klingwalls förberedelse för detta EM har enligt oss varit mindre lyckad. Hur ofta ser han spelarna han ska mönstra? Vem ser spelarna han ska mönstra?


Kommentaren "Våra kantspelare var bra idag och, särskilt våra målskyttar", går väl till historien som svårtolkad eller ruggigt knasig.


Vinst med tre mot Serbien samtidigt som Danmark förlorar mot Kroatien räcker dock. Men Ekh säger tyvärr stopp och då blir det match om 7-8 plats, inte godkänt, eller rättare sagt, kraftigt underkänt. Vi hoppas vi har fel för en semifinal vore i alla fall klart godkänt.


Red.

Av Redaktionen - 16 augusti 2010 09:22


Klart att herrar U18 skulle till huvudrundan. Inte mycket att snacka om - först en tuff grannseger i premiären mot Norge med 1 boll, sen en "match 2" miss mot Kroatien(21-26) men sedan raka spåret med "kross" resultatet 31-18 mot Polen.


Om medalj ska bli verklighet så krävs det segrar mot både Serbien(18/8 kl 20:00) och Danmark(17/8 kl 18:00) som hamnat i samma grupp. På andra sidan väntar Tyskland, Spanien och Slovenien som motståndare i en eventuell semifinal.


Viktor Östlund

Det börjar lossna för Östlund, SkånelaRed.


Av Redaktionen - 15 augusti 2010 13:19

Insändare


"Kommentaren från förbundskaptenen för Norges U18 damer kommenterar varför Sverige vann VM finalen. Som vanligt klarar inte vårt västra land av nederlag mot Svenskar. Tänk om vi Svenskar skulle vara lika dåliga förlorare, skulle vi lyckas bättre?


- Vi har jobbet hardt for sølvet(silvret), og er stolt over det! Vi kan konstatere at "manjana landet"(nedvärdering av Dominikanska republiken som land) har mye å lære i forhold til å avvikle et VM.

Men samtidig skal vi være rause, og innrømme at vi i dag tapte for et bedre lag som ville mye(skitsnack som han inte kan stå för) - og som fikk bruke sin fysikk til fulle for å nå målet sitt(var de vann skyller han alltså på att de fick använda sin fysik till fullo), avsluttet Krøger.

----

Svensk handboll ska nu fanimej inte be om ursäkt för att de slog kaxiga Norge i VM finalen. Hade jag varit Svensk förbundskapten eller någon annan överledare hade jag gått i klinch med denne Krøger, ut i media och talar om vilken liten människa han är, en dålig förlorare som också kritiserar ett U land inom handbollen för arrangemanget.

Problemet är att vi är Svenskar, vi vågar inte säga öppet vad vi tycker, vi sitter på våra kammare istället för att i detta fall, höras ännu mer än vad bittra norrmannen med ett fjuttigt silver gör. Ut i media och skäll tillbaka. Tex "Ta att ni förlorade mot ett bättre lag, handboll är hårt och dessutom hade ni ett UVM guld i år och vi ville liksom inte att ni skulle få det andra gratis för att ni gnäller på allt"

-----

Förbannad på att Norge alltid ska ha sista ordet


Matte

  

Linnea Claeson, Skuru IK

Av Redaktionen - 13 augusti 2010 07:34

 

 

 

Juniorlandslaget Damer 1992/93 

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se