Evert Ekh

Alla inlägg under april 2010

Av Redaktionen - 6 april 2010 20:40

Hammarby gjorde det dom kunde. De spelade sin bästa handboll under 20 minuter av första och 20 minuter av andra. Lugnt och diciplinerad med tålamod.

Staffan var på väg att chockera med nya sätt att störa Ystads försvar och anfall.

I andra gick han tillbaka och blev lite feg - vågade inte använda duktiga Elgan, vilket man förundras över då Jimmy Karlsson verkade gå på knäna.

Spelet blev smalare och smalare, för att de sista 10 försvinna mot mitten - det avgjorde matchen tillsammans med utvisningen på Båverud, vilken dock var helt solklar.


Hammarby gör en bra match men räcker inte riktigt till. Det hade varit bra för Stockholmshandbollen om de kunnat knyta åt sig en semifinalplats, men ännu viktigare, det hade varit en förutsättning för en ekonomisk återgång om man hade fått en full eriksdalshall i minst två matcher. Det blir inget av det nu och vi våndas förstås över detta. Vad händer nu? Hammarby har Malmö hemma i sista och det lär inte vallfärdas till eriksdalshallen direkt. Tråkigt för det kändes som att det var nu det kunde lyfta för 08 land och publiken.


Nu är det endast Tumba som förgyller 08 land med sin slutspelsserie där man förnärvarande har den 3:e och sista platsen till eliten nästa säsong. Mycket lite handboll på hög nivå blir det i 08:a land fram till nästa säsongsupptakt och detta är någonting vi inte vill vänja oss vid.


Grattis till Ystad som är Skånes bidrag i semifinalspelet som nu verkar bli en utspridd och mer oviss historia än på länge.

Lagen som är klara kan alla slå alla i tre raka eller så blir det fem rafflande historier med förhoppningsvis fyllda hallar.


Semifinallagen som det ser ut nu är Sävehof, Ystad, Guif och Drott.

Regionerna väl representerade så låt det vara så - det är riktigt bra för Sverige.





Av Redaktionen - 6 april 2010 19:00

Varför ler Anna Gullberg på fotograf Ljungströms bild från matchen mellan Skövde och Alingsås under gårdagen?

Kom med ditt förslag och föreställ dig vad hon tänker säga, har sagt eller tänkt men inte vågat säga. Med det bredaste av välmående leenden precis när 

Glenn Andersson åker på en tvåminutare. Bästa förslag vinner en T-Shirt med Evert Ekh - I Svensk handbolls hemliga tjänst. Och ni!, låt det inte glida iväg nu va!


  


Av Redaktionen - 6 april 2010 17:59

Kvaliten är hög och det YIF gör är att skapa någonting. Varför är det inte möjligt att få ut detta på HEH? Varför syns det inte på första sidan - det skapar ju intresse.

Till Ystad IF : Fortsätt vi hjälper er, trots att det är Bajen ni möter ikväll. Formatet ska vara mer tillgängligt för alla. Marknadsföring utanför regionen tack!


Av Redaktionen - 6 april 2010 17:05

Och fick tummen ur och lade in SHF:s handlingsprogram för Svensk Handboll.

Nu kan du som läser bloggen på ett enkelt sätt ta del av detta dokument.

Vi vill höra vad du har att säga så spotta fram det - självklart måste du ha torrt på fötterna, alltså, ha läst igenom det noggrant.

Tack fantomen på förbundet för att du läser Evert Ekh.


Nu är det upp till dig. Spara ner pdf filen och ta med den till din klubb och säg högt och tydligt "Är det här någonting ni läst? I sådana fall så kräver jag som medlem att ni gör det"


Återkom till evert_ekh@live.se med hur det gick.


Efter detta halvt tråkiga inlägg men ack så viktiga förändring kanske vi alla ska ta oss en funderare på vad som krävs för att någonting ska hända i Svensk handboll.


Av Redaktionen - 6 april 2010 15:00

...."Jag själv vill se att Sibbes assistspel fortsätter, fina inspel till Hasse, leverera boll vidare efter grymma satsningar, Seifert får gärna ta egna avslut då hans skott är underskattat! Grön måste leverera fin handboll från V9. Ekberg får visa att han är langslaglirare.. Och Naturligtvis måste Leo Larsson prestera från målvaktspositionen!

Det vill man se med Skånska ögon, men det blir ganska löjligt och skriva så kanske, idag måste hela laget prestera bra handboll, kollektivet måste fungera.  Om man som jag vill se en kross av Bajen. Eller iallafall måste Ystad nå 80% av sin förmåga, mer skall inte behövas mot Hammarby"


En skåning som levererar 80% av sin förmåga är en slagen skåning, en bajare som levererar 100% är en oslagbar kombination. Man kan tycka vad man vill om "hetsen" men det han skriver tyder på lite inkompetens, rätt likt den som de flesta klubbar i Skåne faktiskt står för just nu, tränarbyte och dyra spelare som inte levererar.


Vår analys är:

Kan Hammarby få igång sitt anfallsspel och Åström i kassen vinner vi. Allt i Ystad kretsar runt Seifert. Gör honom sur så är han borta, då är hela Ystad borta.

Vad har du i fickan Staffan? Fram med det nu så 08 land hamnar i semifinal, det behövs, speciellt som Skåneregionen nu vill slicka såren efter den sämsta säsongen som regionen presterat på mycket länge.



Av Redaktionen - 6 april 2010 12:14

Till alla Evert Ekh läsare. ACTIC erbjuder er möjligheten till friträning på gymmet Actic, Regeringsgatan 59 april månad ut. I receptionen säger du bara "Evert Ekh".
Detta erbjudande kommer från Actic själva genom Evert Ekh. Det händer saker när man är framgångsrik. Kul för Stockholmarna, pröva du med. Gratis e gott och bra för kroppen.


  

Av Redaktionen - 6 april 2010 09:31

Vad är det som egentligen är mest upprörande? Att det under gårdagen spelades Elitseriekval, kval till Allsvenskan och kval till Division 1 i Stockholmsregionen och ingen av de tidningar som finns är intresserade av vår idrott. Inte ens AIK:s framåtmarsch kan få någon sate att skriva om huvudstadens handboll.

På heh idag finns det en mängd länkuppslag, på AHO liksaså. Vihar följt dessa och kan konstatera att landsortspressen leder med ca 18 mil i textmassa för Stockholmstidningarna, DN, SVD och Metro är rent bedrövliga.


Under 80 - 90 talet fanns DN och Jonas Nystedt, han bevakade division 1 handbollen med helsidor, det var tider det. Inte undra på att det gått utför när det idag inte ens står en liten spalt om en elitseriematch för Hammarby.


Den som gör ett arbete för handbollen i såväl Sverige som stockholm är Flinck på aftonbladet som trots motstånd från övriga fotbolls- och hockeyskribenter med en dåres envishet försöker. Fan vad du betyder mycket för handbollen Johan, fortsätt, vi är på din sida, du gör det du kan.


Den s.k tidningen Mitt i är den mest kritiserade tidningarna vad gäller sportbevakning. Den är totalt fokuserad på att få in så mycket annat skit i form av annonser på hus och kattskit att den totalt glömt bort det journalistiska innehållet.

Dock kan de glimta till och göra något omklädningsrumsreportage med någon spelare - men det händer varannat halvår. Det är för långt mellan gångerna, speciellt som sportdelen är två sidor varav det finns tabeller på den ena. Är det inte sådant internet är till för, tabeller blir ju inaktuella dagen efter. 


Stockholm skulle behöva en tidning med daglig bevakning av lokal idrott som nådde ut dagen efter, vi slumrar till i huvudstaden när det inte "håsas" upp det minsta i vare sig tryckta eller nätbaserade kända medier.


Vad tycker ni? Titta på Heh och under fliken handboll i media. Samma sak under AOH. Existerar Stockholm? De skriver mer om division 3 lag i Bromölla än om elitkval i Botkyrka. Är det rätt? Ska det vara så? Trycker vi på ordentligt eller sitter vi på våra 08 rövar och konstaterar att, "jaja, vi är bäst i alla fall".


Ska vi behöva anlita E-Kuriren eller Folket i Eskilstuna för att det ska hända något? Varför inte. Vi kan ju fråga dem i alla fall. De är ju intresserade av att göra något för idrotten i 016 så varför inte ge dem chansen att köra i 08:a också.


Vårt förslag! Hitta en tidningsaktör som är intresserad av att starta en veckotidning med namnet "Stockholmsidrotten" som endast fokuserar på idrott med bra aktuella reportage och upphåsning av lokala och kända föreningsvarumärken. Gör det till en gratistidning med enkla distributionskanaler. Det är inte så förbannat dyrt och intresset är enormt varför en duktig säljare inte ska ha några problem att ta in tilltäckligt med annonsörer för att täcka kostnaderna.

.



Av Redaktionen - 6 april 2010 09:10

I vårt lilla tips tog Linusfloyd hem segern. Dock var reglerna lite otydliga så supercoachen borde han en öckså. Maila era storlekar och leveransadresser till evert_ekh@live.se så ser vi till att tröjorna kommer så snart vi fått dem.

Grattis grabbar(om nu inte supercoachen är en kvinna).




Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards